Ik ben Jos Piepenbrock, geboren op 15-02-1961 te Mook en woon sinds 1988 met Caroline en onze 3 kinderen in Groesbeek.
Na mijn Informatica opleiding in Eindhoven heb ik mijn dienstplicht vervuld als Reserve Officier Verbindingen.
Omdat ik gefascineerd was van programmeren ben ik in 1984 gaan werken bij Computron in Malden waar eigen software werd ontwikkeld.  Daarna ben ik 5 jaar in dienst geweest van L+T Informatica te Eindhoven en heb me met verschillende programmeertalen, ontwerptooling en diverse opleidingen opgewerkt tot Informatie Analist en heb detacheringsopdrachten bij enkele grote klanten vervuld.

In 1990 kreeg ik de kans om in mijn regio bij HPN Kantoorgroothandel aan de slag te gaan. Na enkele jaren kwam daar de mogelijkheid om via een Management Buy-Out samen met Martin Buitinck een eigen ICT bedrijf te starten met 13 medewerkers tot uiteindelijk ruim 90.
Na 20 jaar,  enkele overnames en in 2013 een fusie met KCBS, staat er een mooi bedrijf; KNNS Business Solutions, dat met nieuwe mankracht verder gaat en wat ik met trots zal blijven volgen.

Met deze 30 jaar ervaring in de ICT help ik nu als zelfstandig ondernemer andere organisaties om de noodzaak tot digitale transitie te verwezenlijken. Hierdoor kunnen ze doen waar ze zelf goed in zijn; zich op de kern van hun zaak blijven focussen.
Naast (strategisch) ICT advies en  het begeleiden van implementatietrajecten zijn dat opdrachten voor projectleiding en/of -begeleiding.